aquest nadal 

Gaudim moments amb qui més estimem, sense mirar el temps, sense pensar el perquè, sols els vivim. Moments que realment són records que guardarem, per sempre, a la nostra memòria i que ens ensenyen molt més que qualsevol altra cosa al món.

 

Així és com ho fèiem quan érem petits i així ho fan els més menuts... Viure aquests moments, mirant i estimant de la manera més pura possible: som creadors de màgia, som guardians de la màgia. Tota aquesta màgia es materialitza en compartir i voler ajudar sense esperar res a canvi. 

Aquest Nadal, recuperem la màgia més gran que té la vida i aquesta època tant especial. Ens adonem que la màgia ja és aquí, la generem entre tots, recordant i actuant pel que realment importa.

La Parròquia s'ha convertit en l'abanderada d'aquest moviment.

 encamp i pas de la casa som 
 guardians de la màgia 

La Parròquia és un paratge on tot cobra vida: records, moments, vivències, amor, alegria i caliu. Un lloc on tot és possible i la llegenda recorda que, aquí, tothom ajuda sense esperar res a canvi. Un racó on tots els somnis es fan realitat. 

Un indret màgic.

 donant pas a la llegenda 
 pinet, l'arbre màgic 

 
regalo del arbol, trineo para los niños.jpg

​Una llegenda que neix als carrers d'Encamp i Pas de la Casa i que es transforma en un conte de personatges i elements que envolten a la Parròquia.

La història ens recorda la importància de la família, l'alegria de compartir qualsevol objecte o moment, la sort de poder gaudir de l'entorn privilegiat que ens envolta i la responsabilitat que tenim d'ajudar sense esperar res a canvi.

 

I és que en Pinet ens recorda que, si fem com la Paula i el  Marc, sempre hi haurà un guardià de la màgia que ens estarà ajudant.